Wie zijn wij

Welkom op onze website, ik wil mij graag aan U voorstellen.
In februari 1998 zijn wij gestart, wij begonnen met nachtdistributie van pakketten in de regio zuidoost Brabant, maar al snel heb ik deze werkzaamheden uitgebreid met sneltransporten in heel Nederland en Europa.

 

Omdat ik als zelfstandige werk ben ik (veel) flexibeler, sta dichterbij de klanten en kan daardoor sneller inspringen op de wensen in de markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat in de loop van de jaren er een trouwe klantenbestand is ontstaan, door mijn enthousiasme en verrichte werkzaamheden en de waardering van de huidige klanten leidde dit al snel naar een gestage groei.

 

Op dit moment heeft EDS de beschikking over meerdere voertuigen die zijn uitgerust met track en tracé, laatste nieuwe geüpdate navigatiesystemen, en voorzien van GSM-toestellen en zeker niet te vergeten gemotiveerde chauffeurs.
Daarom zijn Uw zendingen in veilige en vertrouwde handen.

Door de jaren heen heb ik met verschillende transporteurs/koeriersdiensten ook een goede samenwerking opgebouwd om zo nog een betere dienstverlening te garanderen. Dus of U nu een envelop of palletzending gaat versturen of laat ophalen door EDS door heel Europa, ook buiten de Europese grenzen, EDS regelt het voor U.

 

Voor ons is kwaliteit een sleutel woord en kwantiteit geen probleem. Door de lange ervaring zijn we op de hoogte van de vele factoren die het transport kunnen beïnvloeden en hierop zijn we voorbereid. Daar ligt onze kracht! Wij streven naar perfectie en laten niets aan het toeval over. Wij zijn pas tevreden als uw product goed en wel is afgeleverd naar tevredenheid van de afzender en de ontvanger! De kracht van EDS is daarom dat wij niet zo snel nee hoeven te verkopen, en eventueel samen met u het juiste transport op maat kunnen bepalen.

Ik hoop U dan ook graag te mogen verwelkomen om kennis te maken met onze dienstverlening.